Uusi lastentarvikekirppari Hyvinkäällä (lokakuu 2011)

Valitettavasti kirpputori tuli ja meni – onneksi ainakin Löytöpankki on vakiinnuttanut paikkansa keskustassa.

Viikonloppuna (15.10.2011) Hyvinkäällä on avattu uusi kirpputori, lastenvaate- ja tarvikekirppis Ähäkuttikatti, Hämeenkatu 65, joka on tosi lupaava, alkaen siitä että sisään pääsee lastenrattailla (ei kynnystä) – ja nettisivutkin ovat kohdillaan! Verkossa aina välillä on synkistelty Hyvinkään kirpputorien jamaa, mutta mielestäni nyt alkaa olla hyviä tekijöitä liikenteessä. Uuden sukupolven ideoita ja toteutuksia!

Leikkipaikka on iso, tiloissa on myös kahvionurkkaus ja myytävänä vauvojen ruokia ja hiukan uusiakin tuotteita. Sisustus on tehty iloisin värein ja kaikessa on selvästi mietitty sekä yleisilmettä että yksityiskohtia. Muutkin asiakkaat kommentoivat hyvillään kokonaisuutta.

Haasteena lienee pitää vinot pinot lasten vaatteita kuosissa, mistä tietysti vastuu on myös pöytien vuokraajilla ja asiakkailla. Toivottavasti kirpputori löytää asiakkaansa! Testiryhmämme osti puulelun à 4 eur (se semmoinen klassinen missä hakataan puuvasaralla puunauloja läpi isommasta puukapineesta) ja Plaston kauhakuormaajan à 2 eur.

Menkää  ja kokeilkaa! Avoinna ma-pe 10-18, la-su 9-15. Lisää voi lukea vaikka täältä. Ja tokihan Ähäkuttikatti on facebookissakin. Lähimaastosta löytyvät myös Kirppis 61 (Hämeenkatu 61) sekä Divari (Hämeenkatu 44) ja Saviahon osto ja myynti (Hämeenkatu 37).

Ähäkuttikatti, kahvionurkkaus

Laajempikin kirpparikatsaus on suunnitteilla… sopivaa kirjoitushetkeä odotellessa muistuttaisin myös, että jos ei kaivattuja vaatteita ei löydy kirpparilta ja haluaa ostaa uutta ekologisesti, voi kurkistaa myös verkkotarjontaan, esimerkiksi Ekoipanan vaatevalikoimiin