Ekokampaamo Margitin uusi look

Hyvinkään keskustassa on nyt rakenteilla yhtä sun toista, ja varmaan pian tarjolla on yllin kyllin hienoa liiketilaa. Mutta yksi parhaista ikkunamaisemista on varmaan luvassa Ekokampaamo (Parturi-Kampaamo) Margitin uusista tiloista, kunhan Jussintorin remonttikontit siivotaan pois.

EkoParturi-kampaamo Margit on toiminut jo pitkään osoitteessa Hämeenkatu 3, ihan rautatieaseman lähellä. Nyt kaksi pientä huonetta ovat kuitenkin vaihtuneet isoksi tilaksi ja väkeäkin on tullut lisää. Parturi-kampaamojen perinteisten palvelujen lisäksi ekokampaamosta saa luonnonmukaisia värjäys- ja muita käsittelyjä tai esimerkiksi energisoivan leikkauksen (päähieronta + hiusten leikkaus). Ekokampaajakoulutusta ei vielä ole kovinkaan monella kampaajalla, vaikka kysyntä on kasvussa.

Ja vähän ajan päästä asiakas saa ihailla ikkunasta VR:n puutarhasta säästynyttä omenapuukujaa. Loistonäkymät siis! Onneksi keskustan aukiosta jää jotain jäljelle, se on kuitenkin tärkeä persoonallinen piirre Hyvinkään näkymissä.

Suomen ekokampaajien kotisivut

Vastapäätä Jussintoria, entisiin Ahjon / Centrumin / EKAn / Euromarketin tiloihin puolestaan on näköjään tulossa Ladyatlas, palveleva liikunta- ja hyvinvointikeskus liikuntamahdollisuuksineen rentoutumishuoneineen lapsiparkkeineen kaikkineen. Kohta Hyvinkäältä voinee suorastaan jäljittää hyvinvoinnin avenuen alkaen vaikkapa Hämeenkadun alusta ja edeten sitten kohti Satuvarpaiden ja Valtakadun jalkahoitoloita, kohti Hurtankadun Hehku Home Spa:ta.